Διαμονή

Τζιώτικες αποδράσεις για ονειρεμένη διαμονή στην Κέα

Τι να πρωτοπεί κανείς για τα υπέροχα μέρη της Κέας. Ένα νησί για όλα τα γούστα και όλες τις εποχές, το οποίο προσφέρει, ακόμα και στους πιο απαιτητικούς, ευχάριστη διαμονή.

Το καλοκαίρι από το πρωί για καφέ και μπανάκι μέχρι αργά το βράδυ για χορό και ποτό. Το χειμώνα πάλι, ενώ οι απολαύσεις των τοπικών σπεσιαλιτέ σε φιλόξενα ταβερνάκια αποτελούν must, η διαμονή σας φαντάζει εξαίσια με βόλτες στην παραλία και τη θάλασσα να σιγοψιθυρίζει νησιώτικους ρυθμούς.

Το μόνο που χρειάζεται είναι κέφι και καλή παρέα, αλλά σίγουρα ακόμα και οι πιο μοναχικοί τύποι, για όσο θα διαρκέσει η διαμονή τους στην Κέα, θα ενθουσιαστούν με την Κέα και τις αναζητήσεις που τα ασύλληπτα τοπία της θα τους προσφέρουν.

Η Τζια γνωρίζει καλά πώς να κρατά πάντα το ενδιαφέρον των επισκεπτών της αμείωτο. Όσο θα απολαμβάνεις τη διαμονή σου, μόνο εκείνα τα ανεπανάληπτα μονοπάτια να διασχίσεις θαρρείς πως έτσι η φύση κεντά με χρυσή κλωστή τα μεγαλόπνοα 'σχέδια' της.

Περπάτησέ τα μονοπάτια(συνολικό μήκος 16 χλμ. με το 65% τους λιθόστρωτο) και αποθανάτισε κατά τη διαμονή σου στην Κέα ηλιοβασιλέματα που σε συνδυασμό με τα γαλανά νερά του Αιγαίου καθηλώνουν.

Τη διαμονή στην Τζια μας ομορφαίνουν τα εκατοντάδες εκκλησάκια που στολίζουν λόφους και πλαγιές γεμάτες δρυς και αμυγδαλιές, η γραφική πρωτεύουσα Ιουλίδα (Χώρα) και οι υπέροχες παραλίες με τα πεντακάθαρα νερά. Οι επισκέπτες κατά τη διαμονή τους μπορούν επίσης να μαγευτούν από τη μοναδικότητα των αποκαλυφθέντων στο νησί μας αρχαιολογικών θησαυρών και από πολλά ακόμη, το σύνολο των οποίων αποτελεί και λόγο που η Κέα έχει κερδίσει μια θέση στην καρδιά μας!